TEMPS RESTANT FINS A L'ACTE DE COL·LOCACIÓ DE LA PRIMERA PEDRA


L’ESDEVENIMENT SERÀ EL PROPER 17 DE JUNY A LES 12:00H

UN PAS ENDAVANT CAP AL BENESTAR DE LES PERSONES. BARCELONA 2023

Introducció

El Projecte és el futur hospital d’atenció intermèdia situat al Districte de Sant Martí de Barcelona.
El Nou hospital evangèlic, on persones cuiden de persones, construeix un equipament saludable, acollidor, modern i innovador, per atendre de forma holística a persones amb patologies cròniques complexes, necessitats de rehabilitació intensiva, control clínic continu, necessitats neurològiques i psicogeriàtriques o amb necessitats d’acompanyament a final de vida.
Un edifici singular de 10.000 m² amb 190 llits i un espai ambulatori, que cobreix el dèficit d’infraestructures sanitàries de la zona sud de Barcelona i elimina les desigualtats d’accés als serveis sociosanitaris dels veïns i veïnes de Litoral Mar.

El projecte arquitectònic

El Nou hospital evangèlic es construirà al centre d’una superilla, al cor del Districte del 22@.
Neix, per tant, bressolat per melodies d’innovació, d’eficiència I amb una clara vocació d’humanització, on l’arquitectura i l’espai públic es posen al servei de les persones.
El volum del Nou hospital evangèlic és contundent, però amable i acollidor que busca un diàleg cromàtic amb el seu entorn. Innovador, però respectuós amb la història i el seu context on integra la façana de les antigues cotxeres de TMB. Funcional, però carregat de simbolisme, amb una façana que reprodueix el verd i el cel de la ciutat.
Però el més important, és que l’equip d’arquitectura PMMT i el Nhe han treballat plegats per dissenyar un espai saludable pensat per a ser la seu d’un hospital on persones cuiden de persones.

Vols veure l’Hospital en miniatura?

També el pots veure en una dimensió més reduïda perquè puguis apreciar l’edifici amb profunditat i amb tot detall.

Directe:

17 de juny a les 12.00 h

Comparteix amb nosaltres en primera línia l’acte de col·locació de la primera pedra del nou Nhe a través de streaming.

Contacte

Contacte premsa: +34 626893634

Carrer Ciutat de Granada, 108-110, Barcelona

confirmacions@nouhospitalevangelic.es