Són moltes les persones que ens fan arribar agraïments després que elles i/o els seus familiars hagin passat un temps amb nosaltres. Pel que ha representat la COVID19, tant per a nosaltres com per a la societat en general, vam decidir fer públics aquests missatges (amb la seva deguda autorització) per a donar veu a la gran feina i l’esforç que realitzen els nostres equips, així com mostra recíproca d’agraïment amb qui dedica un temps a reconèixer la nostra labor.

El nostre esforç és ser persones que cuiden de persones, per això a totes les que ens fan arribar les seves notes, dibuixos, etc., el nostre més profund agraïment.

Si desitjeu compartir la vostra experiència amb nosaltres, podeu escriure’ns a:

atencioalusuari @ nouhospitalevangelic.com

Gràcies!

Juan Gali

Dijous, 20 abril, 2023

“Estoy sumamente agradecido con la Unidad y todo el personal de esta planta, tanto médicos, trabajadora social, fisioterapeutas, personal de limpieza y todo el equipo de enfermeras tanto enfermeros y auxiliares de los 3 turnos respectivamente. Por ser tan cariñosas, empáticas y por tener aquel cuidado hacia uno. Al mismo tiempo me sorprendió la calidad humana de todo el personal. Considero que estos 4 meses de estar en esta unidad, he sido tratado como un rey. Muchas gracias por todos los cuidados y que Dios les bendiga a todos incluyendo a los pacientes.”

Manolo Guijarro Rodriguez

Dijous, 13 abril, 2023

1 2 3 6